​Eliminat in turul trei de la Wimbledon, Grigor Dimitrov a anuntat ca a intrerupt colaborarea cu Roger Rasheed, antrenorul sau. Dupa ce in ultima perioada nu a mai reusit sa ajunga in fazele superioare ale competitiilor, bulgarul (locul 11 ATP) a hotarat ca e timpul sa faca o schimbare.

Grigor DimitrovFoto: wimbledon.com

Daca in 2014 ajungea pana in semifinale la Wimbledon, acolo unde era invins greu de Novak Djokovic, Dimitrov a parasit competitia in turul trei in 2015, fiind depasit in trei seturi de Richard Gasquet.

Vazut drept un jucator cu un potential imens, Grigor a dezamagit in ultima perioada, iar despartirea de Roger Rasheed pare ceva natural. La Roland Garros, Dimitrov a fost eliminat in primul tur, iar dezamagirea a fost una foarte mare.

"Dupa mult timp de gandire, am hotarat sa intrerup colaborarea cu Roger Rasheed. A fost o decizie grea, dar trebuie sa merg inainte", a precizat bulgarul.

"Am 24 de ani, nu pot sa ma mai consider tanar. Ultimii ani au fost o experienta buna pentru mine, am aratat ca sunt capabil de multe lucruri bune, dar acest proces trebuie sa mearga mai departe. Am atins un ritm foarte bun la un moment dat, dar este foarte greu sa-l mentin. In special in acest an, cand am avut rezultate nesatisfacatoare. Am inregistrat un regres din punct de vedere mental si era clar ca trebuie schimbat ceva", a completat Grigor Dimitrov.