Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea vor evolua, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la Wimbledon, in timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca in turul doi, informeaza Mediafax citand programul anuntat de site-ul oficial.

Florin Mergea si Horia TecauFoto: Agerpres

Cuplul Horia Tecau/Jean Julien Rojer (Romania/Olanda), al patrulea favorit, va evolua in compania perechii Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic (Polonia/Serbia), cap de serie numarul 7, in al treilea meci de pe terenul 3.

Si Florin Mergea va evolua, marti, in sferturi la Wimbledon, unde, alaturi de indianul Rohan Bopanna, ii va intalni pe principalii favoriti, americanii Bob si Mike Bryan. Meciul nu va incepe mai devreme de ora 18.00, urmand ca terenul sa fie stabilit.

La simplu junioare, in primul meci de pe terenul 15, Jaqueline Cristian va juca in turul doi cu rusoaica Anastasia Potapova. Cristian va juca si in primul tur la dublu, unde, alaturi de americanca Sofia Kenin va intalni cuplul ceh Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova, cap de serie 1, in a patra partida de pe terenul 9.

Tot in primul tur la dublu junioare, Karola Patricia Bejenaru si Panna Udvardy (Ungaria) vor juca, in al treilea meci de pe terenul 10, cu perechea Eleni Christofi/Lesedi Sheya Jacobs (Grecia/Namibia).

Meciurile de marti de la Wimbledon incep la ora 13.45.