​Semifinalista in 2014, Simona Halep a oferit surpriza zilei de marti in turneul de la Wimbledon, dupa ce a fost eliminata de Jana Cepelova, locul 106 WTA. "Emotional, nu am fost acolo, nu am reusit sa ma descurc. Am destula putere sa merg inainte, insa nu trebuie sa explic nimanui ceea ce fac", a precizat Simona dupa infrangere.

Simona Halep, pe iarba londonezaFoto: wimbledon.com

"Sa fiu sincera, nu am nici o stare acum, e greu sa explic cum ma simt. Cum am spus si la prima conferinta, nu am avut nici o asteptare de la acest turneu. Stiam ca va fi foarte greu pentru mine, dar nu credeam ca o sa pierd inca din primul tur. Ea a jucat un tenis agresiv, a luptat pîna la capat. Viata nu e de fiecare data buna cu tine. Dar am destula putere sa merg inainte" - Simona Halep, citata de gsp.ro.

"Increderea nu era la cote foarte inalte. E greu pentru ca in timpul meciurilor simt foarte multa presiune si daca nu o gestionezi foarte bine, poti sa pierzi inca din primul tur. Sunt foarte nervoasa atunci cand trebuie sa inchid meciul, mi s-a intamplat si la Birmingham si mi s-a intamplat si aici" - Simona Halep.

"Emotional, nu cred ca am fost acolo. Nu am reusit sa ma descurc. Sunt increzatoare in jocul meu, dar emotional si ca putere interioara, nu cred ca sunt la 100%. Trebuie sa invat sa scot stresul din mine" - Simona Halep.

"In tenis sunt atat urcusuri , cat si coborasuri. Am inceput bine anul, dar acum sunt un pic in coborare. Anul trecut am facut cele mai bune rezutate la turneele de Grand Slam, dar in 2015 am castigat cel mai mare titlu al meu" - Simona Halep.

"E dificil sa ma intorc acum acolo. Dar nu-mi mai pasa ce spun oamenii despre mine. E treaba lor daca spun lucruri urate, eu stiu ce fac si cat de mult muncesc in fiecare zi. Asa ca nu trebuie sa explic nimanui ce fac. Joc pentru mine, pentru tara pentru ca acolo locuiesc. Am fost foarte surprinsa de reactiile din ultimele saptamani ale oamenilor din Romania, dar sunt obisnuita acum sa aud lucruri rele despre mine. Nu mai e o problema. Am un scop in viata si acela se leaga de tenis, asa ca o sa muncesc in continuare sa-l ating" - Simona Halep.

Simona a parasit competitia dupa ce a fost invinsa in trei seturi, scor 5-7, 6-4, 6-3, de Jana Cepelova.