Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia ce se va disputa pe iarba, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep, la WimbledonFoto: wimbledon.com

"Nu am avut un sezon bun pe zgura in acest an. Am fost dezamagita cand am pierdut la Roland Garros. Poate eram obosita psihic si poate de aceea am avut de pierdut pe zgura. Nu am jucat tenis timp de aproximativ cinci zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat. Mi-am spus ca trebuie sa ma bucur din nou de tenis, sa muncesc mult in fiecare zi. Asa ca am inceput sa muncesc si mai mult. Acum sunt increzatoare ca pot juca din nou un tenis bun. (...) Imi place jocul rapid. Evoluez cu incredere. Mi-am imbunatatit mult serviciul, ceea ce ma poate ajuta acum pe iarba", a spus Halep, potrivit Mediafax.

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca in primul tur la Wimbledon cu Jana Cepelova din Slovacia, locul 106 WTA.