Aflata intr-o perioada in care jocul sau sufera, Eugenie Bouchard este dispusa sa faca orice pentru a reveni pe primele locuri din clasamentul WTA, inclusiv sa vina la turneul de la Bucuresti (va avea loc in luna iulie a acestui an).

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu pot sa comentez la telefon acest lucru: nu spun nici da, nici nu. Mai departe stiti dumneavoastra", a declarat Dumitru Haradau, directorul turneului pentru HotNews.ro.

Surse din cadrul Federatiei Romane de Tenis au precizat ca ultimul wild-card de la turneul de la Bucuresti va fi distribuit de WTA, ei fiind singurii in masura sa o trimita sau nu pe Eugenie la Bucuresti (in masura in care si sportiva isi doreste acest lucru, evident).

Cu alte cuvinte, Bouchard (aflata in cautarea formei de anul trecut) ar putea deveni principala favorita la castigarea turneului WTA de la Bucuresti, in lipsa Simonei Halep (numarul trei mondial a precizat deja ca nu va participa la turneul pe care l-a castigat in 2014).

Daca sursele HotNews.ro nu au spus un "da" convingator in legatura cu acest lucru, Prosport anunta drept sigura venirea sportivei din Canada la Bucuresti. Daca acest lucru se va concretiza, organizatorii turneului bucurestean ar da o importanta lovitura de imagine.

BRD Bucharest Open se va disputa in perioada 11-19 iulie (la Arenele BNR), competitia fiind dotata cu premii totale in valoare de 226.750 de dolari.

Citeste aici cele mai importante detalii despre BRD Bucharest Open.