​Pe 29 iunie va debuta al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon. Simona Halep vorbeste despre perioada pe care o traverseaza si despre turneul de pe iarba londoneza. "Nu am asteptari, imi doresc doar sa joc fara presiune. Cred ca jocul pe iarba se potriveste stilului meu", a precizat numarul trei mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre marile asteptari

"Vreau sa joc asa cum stiu. Nu vreau sa ma gandesc ca trebuie sa fac neaparat ceva. Nu am asteptari in privinta turneului de la Wimbledon, imi doresc doar sa joc fara presiune. Cred ca pot sa joc bine pe iarba, se potriveste stilului meu" - Simona Halep.

Despre editia din 2014

"Am amintiri placute de anul trecut, dar in semifinale am fost accidentata la glezna, am fost putin dezamagita pentru ca nu am putut juca 100%. A fost un rezultat bun si imi da mai multa incredere pentru acest an. Totul este insa diferit acum, trebuie sa o iau meci cu meci si sa vad cat de departe ajung. Sunt insa increzatoare ca pot castiga cateva meciuri" - Simona Halep.

Despre sezonul de zgura

"Pe zgura am avut o presiune prea mare pe umeri si nu am facut fata, nu mi-am putut face jocul meu", a completat Halep.

Simona Halep a castigat 14 din ultimele 18 partide disputate pe iarba, incepand din 2013. Anul trecut, Simona a ajuns pana in semifinalele de la Wimbledon, acolo unde a fost eliminata de Eugenie Bouchard.

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon se va disputa in perioada 29 iunie - 12 iulie.