Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca vineri si la simplu si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii in valoare totala de 731.000 de doalri, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Halep, cap de serie numarul unu si locul 3 WTA, o va intalni pe Kristina Mladenovic (Franta), locul 43 WTA, in jurul orei 15.00, pe Arena Centrala Ann Jones, in sferturile de finala ale probei de simplu.

Inaintea meciului lui Halep, de la ora 13.00, se va disputa intalnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania), a treia favorita a competitiei, si Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numarul 6, tot din optimile de finala. In ultimele doua sferturi de finala, tot pe Arena Centrala Ann Jones, vor avea loc meciurile Katerina Siniakova (Cehia) - Angelique Kerber (Germania, favorita 4) si Sabine Lisicki (Germania, favorita 8) - Daniela Hantuchova (Slovacia).

Simona Halep va evolua vineri si in proba de dublu. Halep si partenera sa Heather Watson (Marea Britanie) vor intalni, in sferturile de finala, perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), meciul fiind al treilea pe terenul 1. Prima partida de pe aceasta arena va incepe la ora 15.00.