Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 mondial si favorita 3, a declarat ca sportiva croata Mirjana Lucici-Baroni a jucat mai bine in meciul castigat, scor 7-5, 6-1, miercuri, la Roland Garros, subliniind ca trebuie sa accepte situatia si sa mearga mai departe.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

"Ea a jucat mai bine astazi... Trebuie sa accept situatia si sa merg mai departe. Inca visez sa fac multe lucruri in cariera. Daca am pierdut astazi, nu inseamna ca nu pot juca", a declarat Halep, conform site-ului competitiei franceze, citeaza Mediafax.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, finalista ultimei editii a French Open, a fost eliminata, miercuri, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, fiind invinsa, cu scorul de 7-5, 6-1, de croata Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA, dupa un meci de o ora si 11 minute.

In urma acestui esec, Halep poate cobori pe locul 5 WTA.

Romanca nu avea o amintire placuta cu sportiva croata, in varsta de 33 de ani. Si anul trecut, in turul 3 al US Open, Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 atunci, a fost invinsa, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de Lucici-Baroni, care venea din calificari, aceasta fiind singura lor intalnire anterioara.

Eliminarea in turul 2 la French Open este cel mai slab rezultat al Simonei Halep la un Grand Slam, de la editia 2013 a turneului de la Wimbledon.