Simona Halep a parasit turneul WTA de la Stuttgart in semifinale, dupa un meci maraton cu Caroline Wozniacki (a fost 7-5, 5-7, 6-2 pentru daneza). "Caroline a fost incredibila, a returnat tot, a fost mai puternica decat mine. Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi", a precizat viitorul numar doi din ierarhia WTA (va trece pe aceasta pozitie incepand de luni).

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre meciul cu Wozniacki

"A fost un meci foarte bun, avand in vedere ca este inceputul sezonului de zgura. Wozniacki a fost incredibila. A returnat tot si a fost mai puternica decat mine. Am avut multe sanse de a prelua conducerea, dar ea a jucat bine in momentele importante. Pe final am fost obosita, dar ma bucur ca am rezistat trei ore" - Simona Halep pentru DigiSport.

Despre imbunatatirea jocului

"O sa vorbesc cu antrenorul si vom vedea ce nu a mers bine. Nu vreau sa mai renunt, asa cum am facut in Australia. Nu lucrez cu niciun psiholog. Am incredere in mine si ma simt puternica. Progresez mental de la meci la meci. Lucrez la imbunatatirea serviciului in fiecare zi, pentru a-mi da incredere. Am momente in care nu merge bine, dar sper ca in viitor sa fie mai solid" - Simona Halep.

In urmatoarea perioada, Simona va participa la turneele de la Madrid si Roma, iar apoi la Roland Garros (acolo unde are de aparat puncte multe, dupa ce in 2014 a disputat finala competitiei - pierduta in fata Mariei Sharapova).