Horia Tecau nu-si va putea apara titlul castigat anul trecut la BRD Nastase Tiriac Trophy in proba de dublu, jucatorul roman fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte.

Horia Tecau si Jean Julien RojerFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Horia Tecau si Jean Julien Rojer erau cap de serie numarul unu si ar fi jucat in primul tur cu perechea Patrick Grigoriu/ Costil Paval. In locul celor doi vor evolua Dusan Lajovic/ Diego Sebastian Schwartzman.

Tecau a abandonat din cauza unei tendinite la incheietura mainii drepte. Horia Tecau a castigat ultimele trei editii ale BRD Nastase-Tiriac Trophy, in proba de dublu.

"Sunt nevoit sa ma retrag din cauza unei accidentari. Este vorba de o tendinita care a aparut inainte de turneul de la Monte Carlo. De la acel turneu nu am evoluat deloc pana ieri dupa amiaza. Nu m-am simtit deloc bine, am facut toate eforturile. Din pacate, nu am ce sa fac. Exista un risc sa ma accidentez si mai rau. Si Madridul este sub semnul intrebarii pentru mine. As avea voie sa incep sa joc de la jumatatea saptamanii viitoare. Acest turneu imi este foarte drag, dar nu pot face mai mult. Imi cer scuze in fata partenerului meu, cel care a venit pana aici, si in fata spectatorilor. Sper sa compensez anul viitor. Stiti cat de mult imi place sa joc la Bucuresti, am castigat aici in ultimii trei ani, am amintiri placute. Mi-as fi dorit sa joc, chiar daca nu m-am antrenat de cateva zile. Din pacate, nu am avut mai mult timp. Florin (n.r. Mergea) si Bopanna (n.r. Rohan Bopanna) raman acum favoritii principali" - Horia Tecau, intr-o conferinta de presa.