Romania a invins Canada si s-a calificat in Grupa Mondiala a FedCup. Tricolorele nu s-au putut baza pe Simona Halep, numarul trei mondial alegand sa se antreneze pentru sezonul pe zgura. Criticata din multe parti, Simona a raspuns: "Nu m-am dus la Stuttgart pentru un Porsche, am facut-o strict pentru cariera mea".

Simona HalepFoto: wtatennis.com

Despre colaborarea cu Darren Cahill

"E un antrenor foarte bun si imi place felul in care imi explica, inteleg tot. Ma simte bine, are multa experienta" - Simona Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Despre neparticiparea la FedCup

"Toate lucrurile spuse despre mine in legatura cu neparticiparea la Fed Cup m-au afectat, dar nu mi-au afectat tenisul. M-au afectat pentru ca nu mi s-a parut corect ce s-a vorbit. N-am facut alegerea acesta pentru Porsche sau pentru altceva, am facut-o strict pentru cariera mea si pentru momentul in care sunt" - Simona Halep.

In urmatoarea perioada, Simona Halep va juca la Stuttgart, Madrid, Roma si Roland Garros. Marile sperante ale sportivei din Romania se leaga de Grand Slam-ul de la Paris, acolo unde in 2014 a disputat finala cu Maria Sharapova (pierduta in trei seturi).