Camerele de luat vederi au surprins, sambata, dupa victoria Alexandrei Dulgheru impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, un gest al sportivei din Romania care, imitand gestul facut anterior de rivala sa, a evitat in gluma sa dea mana cu membri ai delegatiei Romaniei, trecandu-si in schimb mana prin par, relateaza Digi24. Presa canadiana scrie ca delegatia Romaniei i-a tinut isonul "eroinei zilei", Alexandra Dulgheru, intreaga scena fiind o "sageata" la adresa lui Eugenie Bouchard, care, cu o zi mai inainte, refuzase sa dea mana cu romanca la tragerile la sorti ale meciurilor.

Alexandra Dulgheru, ironizand gestul lui Eugenie BouchardFoto: Captura Youtube.com

"A fost un raspuns la ceea ce a facut Genie, dar a fost mai mult o gluma intre noi, nimic personal", a comentat ulterior Alexandra Dulgheru, fara a fi prea convingatoare, scrie canoe.ca.

"A fost un moment ciudat si poate ca m-a motivat mai mult", a mai afirmat romanca.

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel ca Romania a egalat, 1-1, scorul in intalnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei.