Jucatoarea canadiana Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada-Romania din Fed Cup, numarul 7 WTA explicand ca nu are nici cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci.

Eugenie Bouchard si Alexandra DulgheruFoto: Captura Youtube.com

"Nu am nimic cu ea. Nu cred in ideea de a-i ura succes adversarei mele inainte de meci. Dupa ce vom juca, ii voi strange mana, indiferent de ce se va intampla", a declarat Bouchard pentru DolceSport, potrivit Mediafax.

Jucatoarea romana a afirmat ca a fost surprinsa de reactia lui Bouchard, dar nu a fost deranjata. "A fost putin ciudat, pentru ca ei au spus <> iar ea nu a vrut. Asa a decis ea. A fost putin ciudat momentul, dar fiecare se comporta cum vrea. Poate nu a dat bine pe camera, dar nu ne deranjeaza", a mentionat Alexandra Dulgheru pentru Dolce Sport.

Intalnirea Canada - Romania va avea loc sambata si duminica, la Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor incepe de la ora 20:00. Irina-Camelia Begu o va intalni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca in companiei Eugeniei Bouchard, sambata, in prima zi a intalnirii Canada - Romania, din Fed Cup, programata la Montreal.

Conform tragerii la sorti, duminica, in a doua zi a intalnirii vor avea loc partidele:

  • Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) - Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA)
  • Francoise Abanda (locul 260) - Alexandra Dulgheru (locul 69)
  • Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann - Andreea Mitu/Raluca Olaru

Invingatoarea va evolua in 2016 in cea mai inalta divizie a competitiei, iar invinsa va juca in Grupa Mondiala II.