Unul dintre punctele castigate de sportiva poloneza Agnieszka Radwanska in fata romancei Irina-Camelia Begu, in turul trei al turneului de la Miami, a ocupat primul loc in optiunile fanilor pentru lovitura lunii martie, informeaza wtatennis.com, potivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Radwanska se afla in fruntea ierarhiei cu o lovitura constand intr-un lob in diagonala peste Begu. Jucatoarea poloneza a primit 40% din voturi.

Pe locul doi se afla unul dintre punctele castigate de Simona Halep in meciul cu jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Punctul selectat a avut loc la scorul de 1-0 si 30-0 pentru Halep, in setul decisiv, cand locul trei mondial a punctat pe tabela dupa ce a trimis un "passing" din alergare, cu reverul, in urma unui schimb de mingi prelungit. Halep a primit pentru aceasta lovitura 36% din totalul voturilor.

Pozitia a treia este ocupata de liderul mondial, americanca Serena Williams, cu zece% din voturi.

Pe locurile patru si cinci se afla doua lovituri reusite de Francesca Schiavone (la un meci cu Caroline Garcia, la Monterey) - 9% - si Sabine Lisicki (la un meci cu Flavia Pennetta, la Indian Wells) - 5%.