​Andy Murray se va insura cu Kim Sears pe 11 aprilie, la "Dunblane Cathedral", iar la eveniment vor lua parte doar persoanele apropiate cuplului, informeaza presa din Scotia. De pe lista invitatilor vor lipsi nume importante precum Rafael Nadal si Novak Djokovic, rivalii lui Andy din circuitul ATP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Dupa noua ani de relatie, Andy si Kim se vor insura in Dunblane, orasul natal al jucatorului de tenis.

In mod surprinzator (cel putin pentru unii), Andy nu i-a chemat la fericitul eveniment pe Rafael Nadal si pe Novak Djokovic, doi dintre cei mai importanti rivali ai sai. Desi este prieten cu cei doi, Andy a preferat sa nu ii cheme la nunta sa.

De altfel, singura personalitate invitata la nunta este Tim Henman, fost mare jucator de tenis.

La eveniment nu vor lua parte nici doi dintre suporterii de lux ai lui Andy de-a lungul timpului: Sir Sean Connery (a fost inclusiv la US Open pentru a-l urmari) si Sir Alex Ferguson (a fost suporterul lui Murray la Wimbledon).

"Nu vor fi celebritati la nunta mea. Nu am prieteni celebri, asa ca nu am avut pe cine sa chem. Vor fi alaturi de noi numai cei apropiati, oameni cu care am petrecut mult timp si oameni alaturi de care ne dorim sa fim alaturi si pe viitor", a declarat Andy Murray.

Jamie, fratele lui Andy, Ross Hutchins (jucator de tenis) si Carlos Mier (fost partener de antrenament al lui Andy) vor fi cavaleri de onoare.