Simona Halep a tinut-o pe teren doua ore si opt minute pe Serena Williams in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami. In cele din urma, jucatoarea noastra a fost invinsa cu 7-5 in decisiv. "Serena Williams este mai buna ca mine. Am de invatat multe lucruri de la ea. Sunt o fana a Serenei de mult timp. Ii respect cariera si o respect pe ea", a precizat Simona dupa infrangerea de vineri.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"Sunt o fana a Serenei de mult timp. Am invatat multe lucruri de la ea. Cand castiga turnee de Grand Slam eu eram un copil, imi placea sa o urmaresc, sa vad cum joaca si cum lupta pana la final. Este inca numarul unu si castiga titluri, ceea ce este extraordinar. Ii respect cariera si o respect pe ea ca persoana.

Cred ca acum stiu cum sa joc impotriva ei, acum am mai multa experienta, deoarece am jucat de multe ori impotriva ei. La fiecare meci cu ea am invatat multe lucruri. Acum am aflat ca pot fi aproape de ea, pot fi sus, in frunte. Am fost aproape, am vazut ca pot castiga in fata ei, ca pot juca pana la sfarsit, dar este mai buna ca mine. E mai buna pentru ca este numarul unu in lume si pentru ca este Serena" - Simona Halep.

"Nu mi-am dat seama ca s-a terminat setul al doilea. Nu stiu de ce. Nu am jucat pentru scor. Am incercat sa joc cel mai bun tenis al meu, sa tin aproape de ea, sa lovesc bine si sa lupt pentru fiecare minge. A fost foarte ciudat acest moment pentru mine" - Simona Halep, citata de tennisnow.com.

Parcursul Simonei Halep la Miami (turneu din categoria Premier Mandatory) s-a oprit in semifinale, faza a competitiei unde a fost invinsa de Serena Williams. Dupa un meci in care a avut puterea sa revina senzational in doua randuri (3-4 cu break in setul doi si 2-5 in decisiv), Halep a fost nevoita sa se recunoasca invinsa la capatul unei partide care a durat doua ore si opt minute.

Simona Halep vs Serena Williams: 2-6, 6-4, 5-7.