Maria Sharapova, locul 2 WTA, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca Simona Halep este o jucatoare consecventa pe care ii este foarte greu sa o invinga, precizand ca sportiva pregatita de Victor Ionita are o varietate de lovituri.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Acesta nu este primul sezon in care ea joaca la cel mai inalt nivel. A terminat anul trecut pe locul trei. Este foarte consecventa si o jucatoare greu de batut, la fel ca si multe alte jucatoare. Am avut o multime de meciuri dificile impotriva ei. Cred ca toate meciurile jucate cu ea in ultimul an au fost de trei seturi. Este o jucatoare solida, care variaza loviturile, este o sportiva mare. Ea are o multime de calitati", a spus Sharapova.

Maria Sharapova si Simona Halep s-au intalnit de cinci ori pana acum, sportiva rusa castigand de fiecare data, ultimele trei intalniri, disputate in 2014, desfasurandu-se in trei seturi, 1-6, 6-2, 6-3 in finala de la Madrid, 6-4, 6-7 (5), 6-4, in finala de la Roland Garros si 3-6, 6-4, 6-4 in sferturile de finala de la Cincinnati, noteaza Mediafax.