Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat ca s-a antrenat normal in cursul zilei de marti si ca va putea participa la turneul WTA de la Miami. Jucatoarea din SUA a precizat ca va juca chiar si in conditiile in care va resimti dureri la genunchi.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am lovit cateva mingi astazi, pentru prima data. E in regula. Stiu ca va trebui sa ma descurc cu durerea. Sunt aici, la Miami, asa ca voi juca si voi vedea ce se intampla. Iubesc acest turneu, iubesc Miami, asa ca vom vedea. Cu siguranta, nu am asteptari mici de la acest turneu, ci ma astept sa fac tot ce pot mai bine. Nu am nicio presiune, deoarece am castigat titlul de cateva ori si ma simt bine sa fiu aici", a declarat Serena Williams.

Serena s-a impus la Miami de sapte ori in cariera. De asemenea, ea este si ultima castigatoare (in 2014).

Saptamana trecuta, la Indian Wells, Serena Wiliams s-a retras inaintea semifinalei cu Simona Halep, din cauza unei accidentari la genunchiul drept.

In turul doi de la Miami, Serena Williams o va intalni (in noaptea de vineri spre sambata) pe Monica Niculescu. In cazul in care vor ajunge pana acolo, Serena si Simona s-ar putea duela in semifinalele turneului de laMiami.