Novak Djokovic a impresionat la Indian Wells, liderul mondial avand o evolutie solida. "Nole" a fost la inaltime in defensiva si inspirat in atac. "Sa-l invingi pe Federer este intotdeauna o mare provocare, la fel cum este si cu Nadal", a precizat jucatorul sarb.

HotNews.roFoto: Hotnews

''Cand joci la cel mai inalt nivel, cauti mereu sa ai un surplus de motivatie si m-am gandit la acest numar de 50 de victorii abia acum cand am ajuns la el. Simt ca ma aflu in varful carierei mele si voi incerca sa raman in fruntea clasamentului mondial. De asemenea, vreau sa castig cat mai multe titluri de Grand Slam" - Novak Djokovic.

Despre finala cu Roger Federer

"Am facut un meci mare, foarte solid, cu multa intensitate, mult risc asumat. Am condus cu 1-0, am avut avantaj in tie-break in setul doi si cred ca puteam sa castig mai devreme aceasta finala, dar Roger s-a luptat bine, a aratat de ce este un campion atat de mare, care nu renunta niciodata" - Novak Djokovic.

"Aceasta victorie ma va ajuta in urmatoarele mele confruntari cu Roger. Veneam dupa doua infrangeri in doua seturi in fata lui, dar de aceasta data am castigat finala unui mare turneu fiind, zic eu, cel mai bun de pe teren. Sa-l invingi pe Roger este intotdeauna o provocare, la fel cum este si cu Nadal, iar acest lucru depinde de suprafata, Nadal preferand zgura, iar Roger suprafetele mai rapide. Sunt jucatori mari, constanti, foarte increzatori in faptul ca este dificil sa le faci fata", a completat Nole.

In urma succesului de la Indian Wells, Djokovic a ajuns la 50 de titluri in cariera.

Click aici pentru a vedea un rezumat al celor mai frumoase puncte reusite de Novak Djokovic la Indian Wells, editia din 2015.

Novaj Djokovic, minge superba contra lui Roger Federer: