​Serena Williams, cap de serie numarul unu, a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Indian Wells, ca este pregatita pentru meciul cu Simona Halep si a precizat ca se asteapta la o partida grea, informeaza Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Anul trecut, la Turneul Campioanelor, au fost doua meciuri total diferite. Cred ca la prima partida nu am fost pregatita pentru replica pe care am primit-o. Acum sunt pregatita pentru meciul cu Halep. Ma astept sa fie o partida grea, deoarece ea este o jucatoare foarte buna", a spus Serena Williams, informeaza site-ul wtatennis.com.

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Timea Bacsinszky (Elvetia), locul 26 WTA si cap de serie numarul 27, si s-a calificat on semifinalele turneului de la Indian Wells, faza in care va juca impotriva Simonei Halep, locul 3 WTA.

La randul ei, Halep, a treia favorita, a invins-o, miercuri, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12, si s-a calificat in penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory.

Halep si Williams s-au intalnit ultima data, in octombrie 2014, in finala Turneului Campioanelor, romanca fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit si in Grupa Rosie a competitiei, cand Halep a castigat cu 6-0, 6-2.

Anterior, ele au mai jucat de trei ori si de fiecare data s-a impus Williams. Prima data au evoluat una impotriva celeilalte in 2011, in turul doi al turneului de la Wimbledon, cand Serena Williams a castigat in trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Urmatoarele doua partide au avut loc in 2013 si s-au incheiat cu scorul de 6-3, 6-0, in semifinalele turneului de la Roma, si cu scorul de 6-0, 6-4, in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati.