Serena Williams a avut cuvinte de lauda la adresa Monicai Niculescu dupa partida pe care cele doua au jucat-o in turul doi de la Indian Wells. "Nu am mai jucat niciodata impotriva unei sportive ca ea, m-a facut sa muncesc din greu", a precizat liderul mondial. Serena s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 7-5, dupa doua ore si trei minute de joc.

Serena Williams, la pamant dupa un passing al Monicai NiculescuFoto: Captura YouTube

Serena, despre Monica

"Nu am mai jucat niciodata impotriva une sportive ca ea. A fost o luptatoare incredibila, m-a facut sa muncesc din greu" - Serena Williams.

"Sunt un pic suparata ca nu am reusit sa fac 3-0 in primul set. Am avut aceasta sansa, era un voleu simplu, dar am ratat. Si s-a facut 2-1. Dar Serena e o jucatoare incredibila. Ma bucur ca totusi am reusit sa-mi fac jocul meu, sa fiu relaxata si sa joc asa cum stiu" - Monica Niculescu.

Serena Williams, locul 1 mondial, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 7-5, pe Monica Niculescu, locul 68 WTA, intr-un meci din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, primul disputat de americanca in California dupa o pauza de 14 ani.

Monica Niculescu, punctul meciului cu Serena Williams - John McEnroe imita in tribuna slice-ul inconfundabil al Monicai.