Juan Martin Del Potro, fost numarul 4 in clasamentul ATP, care a coborat pe locul 614 ATP, in urma absentei din circuit din cauza unei accidentari, a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de 1.000 de puncte de la Indian Wells, informeaza site-ul oficial al competitiei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Del Potro, castigator al US Open in 2009, a participat la un singur turneu in acest an, la Sydney, unde a fost eliminat in sferturi.

Anterior, el jucase ultimul meci in februarie 2014, cand a suferit o accidentare la incheietura mainii stangi. Problemele la mana au reaparut in Australia, astfel ca jucatorul de 26 de ani a fost nevoit sa suporte o interventie chirurgicala, la 19 ianuarie, informeaza Mediafax.

In afara argentinianului, finalist la Indian Wells in 2013, au mai primit wild card-uri jucatorii americani Tim Smyczek, locul 82 ATP, Ryan Harrison, locul 109 ATP, Denis Kudla, locul 129 ATP si Austin Krajicek, locul 141 ATP.

  • Wild-card: o invitatie adresata unui jucator de a participa la un turneu, cu toate ca nu are clasamentul necesar pentru a putea participa (nu trebuie sa mai joace calificari).