Nevoita sa abandoneze de la Doha din cauza unei accidentari, Simona Halep a vorbit pentru site-ul oficial al WTA despre ce planuri are. Sportiva din Romania se va concetra pe castigarea unui turneu de Grand Slam si nu pe locul din ierarhia mondiala. "Este foarte dificil sa ajung pe locul 1, atata timp cat joaca Serena Williams", a spus Simona.

HotNews.roFoto: Hotnews

Se pregateste pentru turneele din America

"Am avut probleme la coaste, de aceea am decis sa ma opresc acum. Ma pregatesc acum pentru cele doua turnee (n.r. Indian Wells si Miami), dar intai trebuie sa ma relaxez" - Simona Halep.

Locul 1, foarte greu de obtinut

"Sunt mai mult concentrata sa castig un turneu de Grand Slam si multe alte titluri. Atata timp cat Serena Williams mai joaca, este foarte dificil sa ajung pe locul 1" - Simona Halep, pentru site-ul oficial al WTA, conform Digisport.

In varsta de 33 de ani, Serena Williams a castigat 19 turnee de Grand Slam de-a lungul carierei. Sportiva din SUA a strans 229 de saptamani pe prima pozitie. Aceasta ierarhie este condusa de Steffi Graf (377 de saptamani pe prima pozitie), in timp ce pe urmatoarele locuri se afla Martina Navratilova (332) si Chris Evert (260).

Cea mai buna clasare a Simonei Halep (reusita in 2014) a fost locul doi.