Proaspat castigatoare la Dubai, Simona Halep a revenit in tara in cursul zilei de marti. "Nu stiu cat de grava e accidentarea de la coaste, voi juca insa la Indian Wells", a declarat Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre accidentarea suferita

"Nu pot sa spun acum cat de grava e accidentarea pentru ca nu am analizele necesare. Dar este o accidentare destul de dificila pentru ca este la coasta si nu am mai avut niciodata pana acum. Va trebui sa ma odihnesc si sa ma pregatesc cat de bine pot pentru urmatorul turneu. Eu cred cu siguranta ca voi juca la Indian Wells. Cred ca ma voi face bine pana atunci" - Simona Halep.

"Sunt momente grele in timpul unui meci. A fost si pentru mine unul atunci cand am dat doua duble (n.r. - in finala turneului de la Dubai), dar se mai intampla. Cu experienta sper sa nu se mai intample. A fost si un meci greu. Ea (n.r. - Karolina Pliskova) este o jucatoare puternica. Dar am stat acolo si am luptat pana la sfarsit. Trofeul avea vreo cinci kilograme, era destul de greu, dar nu l-am primit pentru ca ramane la club" - Simona Halep.

Despre turneul de la Dubai

"Sunt foarte multumita de ce am facut acolo (n.r. - la Dubai). E un titlu foarte important pentru mine si cel mai important este ca am facut asta doi ani la rand. Este o bucurie, sper sa nu ma opresc aici si sa castig cat mai multe. A fost foarte placut la Dubai, am fost asteptata cu flori de directorul turneului. Am avut masina speciala, a fost deosebit. Cu siguranta ma voi intoarce cu mare drag acolo. Plimbarea cu camila a fost interesanta. La inceput mi-a fost un pic frica, dar dupa aceea m-am obisnuit si chiar mi-a placut" - Simona Halep.

Despre sustinatoarea care a facut senzatie in tribune la Dubai

"Ii multumesc doamnei care m-a sustinut. A fost acolo cu tot sufletul, a tipat cat a putut de tare, pe toata lumea a uimit. Publicul a fost incredibil, toti tineau cu mine si chiar a fost deosebit cand imi auzeam numele in timpul jocului" - Simona Halep.

Despre abandonul de la Doha

"Am fost foarte suparata si trista ca nu am putut sa joc la Doha. Practic acolo am inceput sa castig, sa fac rezultate la turnee mari. A insemnat foarte mult acel turneu pentru mine si mi-a parut rau ca nu am putut sa joc. Dar se intampla. Cu siguranta voi merge la anul acolo pentru ca este primul" - Simona Halep.