​E pentru prima oara când Simona a amintit în mod direct, în public, despre valul de comentarii negative care s-a abatut în câteva ocazii înspre ea.

HotNews.roFoto: Hotnews

5. Daca mai erau dubii ca meciul cu Makarova a fost unul “enorm” pentru Simona: patru raspunsuri ale ei de la conferinta de dupa finala de la Dubai au continut referiri la acel meci. “Da, pentru mine a fost foarte important meciul cu Makarova. Am fost foarte dezamagita ca n-am luptat în Australia, era important sa câștig eu de data asta. Aici am luptat pâna la sfârșit și cred ca de aceea am câștigat acest titlu, pentru ca mi-am regasit felul meu de a lupta pentru fiecare punct. Cred ca asta a facut diferenta în acest turneu”.

7. A fost, în mod cert, una dintre cele mai bune conferinte ale Simonei din ultima perioada, iar ceea ce ar fi trebuit sa atraga atentia multora e aceasta bucata, raspunsul Simonei când a fost întrebata despre impactul pe care îl are acasa, în România. “Da, știti, fac lucruri bune acum pentru sportul din România, o tara mica (deși am puternica impresie ca Simona vorbește, de fapt, despre o tara mica în sport - ceea ce suntem, în clipa de fata). Toata lumea e fericita pentru ca am rezultate. Dar când pierd sunt foarte dezamagiti. Am auzit cuvinte foarte urâte despre mine dupa ce am pierdut în Fed Cup. Dar e normal, pentru ca toata lumea e dezamagita atunci când pierd. Accept și asta, dar iau doar ce-i pozitiv, iau puterea pe care mi-o dau ei, pentru ca, sa știti, îmi da putere când îi vad ca vin sa ma sustina la turnee”.

Ce-i diferit în aceasta declaratie? E pentru prima oara când Simona vorbește în mod direct, în public, despre valul de comentarii negative care s-a abatut în câteva ocazii înspre ea.

Citește articolul complet, cu toate cele 10 concluzii, pe Treizecizero.ro