Simona Halep ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, noteaza Mediafax. Ea a mai vorbit sambata si despre faptul ca isi va cauta o casa cand se intoarce in tara.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt obosita, foarte obosita. Am dureri peste tot, dar este normal. Am avut meciuri grele si duminica voi urma din nou un tratament. Totul ma doare, coastele, glezna, dar sper ca voi fi bine saptamana viitoare si ca ma voi recupera rapid. Nu sunt sigura acum si nu pot spune (n.r. - daca va participa la turneul de la Doha). Va trebui sa ma relaxez si sa vad saptamana viitoare", a declarat Halep, citata de gulfnews.com.

Simona Halep a castigat un premiu de 456.000 de dolari la Dubai. Intrebata ce va face cu banii, romanca a raspuns: "Ma gandesc la mai multe lucruri, dar acum nu sunt sigura ce as alege. In seara asta e greu sa aleg. Poate maine. Cu siguranta maine (duminica - n.r.) ma voi duce la mall sa imi aleg ceva, insa nu ceva mare. Dupa turneul din Qatar ma voi duce acasa si cred ca imi voi cauta o casa".

Halep este castigatoarea titlului la Qatar Open in 2014, cand turneul era in categoria Premier 5 (anul acesta locul i-a fost luat de turneul de la Dubai).