Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului WTA de la Dubai, despre adversarele din circuit. Numarul patru in lume, Halep a precizat ca nu ii place sa faca o analiza video a celor de pe care urmeaza sa le intalneasca, ci doar sa vorbeasca cu antrenorul, n.r. Victor Ionita, despre cum va evolua.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Imi spune (n.r. Victor Ionita) care e tactica, ce trebuie sa joc, care sunt punctele forte ale adversarei, pregateste ce trebuie sa fac pe teren, daca e bine sa fiu agresiva sau sa joc de pe fundul terenului. Nu imi place sa urmaresc video adversarele, ci doar sa vorbesc cu antrenorul. De fiecare data ii spun parerea mea, fiecare il asculta pe celalalt", a declarat Simona Halep.

Despre eliminarea unor favorite, precum Kvitova, Ivanovic si Radwanska

"Nu am urmarit meciurile, ca sa fiu sincera. Am avut antrenament si un pic de tratament cu fizioterapeutul meu. Nu conteaza cine castiga sau pierde, pentru ca in tenis nu stii niciodata ce se poate intampla pe teren. Iau fiecare meci ca si cum ar fi unul dificil si ma astept ca se poate intampla orice, dar incerc sa fac totul pentru a castiga", a completat Simona Halep, citata de Mediafax.

Pentru a ajunge in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Ekaterina Makarova. Jucatoarea din Rusia a castigat categoric ultima intalnire directa, de la Australian Open (sferturi, scor 6-4, 6-0). Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 17:00.