Simona Halep a vorbit, marti, despre tragerea la sorti din Fed Cup, competitie unde Romania se va intalni echipa Canadei (play-off-ul pentru Grupa Mondiala). Halep ar putea rata acest duel din cauza programului incarcat.

Simona HalepFoto: ausopen.com

Sportiva a precizat ca in acea perioada va avea un program foarte incarcat (in aprilie) si ca spera sa poata veni la duelul cu Canada.

Inainte de confruntarea cu Bouchard si compania, in calendarul WTA se vor disputa urmatoarele turnee: Miami (de categorie Premier: 24 martie - 5 aprilie) Charleston (Premier, 6-12 aprilie) si Katowice (Polonia, 6-12 aprilie). Dupa partida cu Canada va avea loc turneul de la Stuttgart (Premier: 20-26 aprilie).

"Va fi un meci greu, Canada are o echipa puternica. Suntem deja destul de sus in Fed Cup. Vom incerca sa castigam pentru tara noastra. Nu am de unde sa stiu programul lui Bouchard. Eu imi vad de programul meu, sper sa fiu apta si sa castigam meciul. Daca va veni Bouchard va fi putin mai greu, dar si cu Spania a fost greu, deoarece Muguruza joaca bine" - Simona Halep.

Partida Canada vs Romania se va disputa pe 18 si 19 aprilie, in Canada.