Simona Halep a marturisit, in conferinta de presa de dupa meciul din Fed Cup pierdut in fata Garbinei Muguruza, ca a a vut emotii mari, de care nu se poate detasa atunci cand joaca pentru echipa Romaniei, si ca i-a fost rau inainte de meci, "probabil de la tensiune".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus Simona:

"Au fost emotii foarte mari, din pacate nu ma pot detasa, cand joc pentru echipa sunt foarte emotionata si simt o presiune foarte mare, dar nu vreau sa dau vina pe asta. Stilul meu este sa ma manifest, sa scap de emotii.

Mi-a fost rau inainte de meci, probabil de la tensiune, ma durea capul.

In primul set mi-a fost greu sa revin, mi-am revenit un pic, apoi ea urma la serviciu si a servit destul de bine. A avut cam 80 la suta primul serviciu si era foarte greu sa returnez eu, sa fiu agresiva. Nu mi-a dat voie sa fiu agresiva. Am incercat sa lovesc prea tare si nu mi-a mers prea bine", a afirmat Halep, citata de Dolce Sport.

Ulterior, Halep a comentat, intr-un interivu pentru Dolce Sport: "Da, am avut dureri de cap, inca le mai am, dar nu asta este important, nu dau vina pe asta. A jucat mai bine astazi decat mine in teren, trebuie sa accept asta si sa lupt sa o inving pe viitor."

"Eu joc pentru fiecare meci, nu pentru un turneu, incerc sa fiu cat de bine pot in fiecare zi.

Pe mine m-a obosit saptamana asta, insa am timp sa ma odihnesc.

Imi pare foarte rau ca am pierdut astazi".