Romania va intalni Spania (pe 7 si 8 februarie) in primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup. Meciul a fost prefatat de Simona Halep: "Spania are jucatoare bune, cu experienta, vor fi partide dificile cu Muguruza. Este diferit in echipa, pentru ca joci pentru tara".

Simona Halep, la Galati pentru meciul de Fed CupFoto: USER UPLOADED

Ce crede Simona Halep

"Este diferit in echipa pentru ca joci pentru tara, nu mai esti individual. Eu voi juca pentru toti oamenii care vin sa ne vada. Voi face tot ce pot sa castig si sper sa ma acomodez cat mai repede. Imi doresc sa cresc in clasament. Rezultatele de anul trecut mi-au dat foarte multa incredere. Anul acesta vreau sa fac si mai mult. Nu am presiune, joc doar sa vad cît de buna pot fi pe zi ce trece. Vor fi meciuri dificile pentru ca in fata lui Muguruza am pierdut o data, însa am încredere ca o voi bate. Spania are jucatoare bune, cu experienta" - Simona Halep.

"Ma simt foarte bine. Imi place aici, la Galati. Sper ca la sfarsitul saptamanii sa aduc cat mai multe puncte echipei" - Irina Begu.

"As vrea sa-l invit pe domnul presedinte al Romaniei la meciurile noastre. Ar fi frumos sa fie alaturi de noi" - Alexandra Dulgheru.

"Ne dorim foarte mult o victorie aici la Galati in fata suporterilor români. Sper sa-i facem fericiti si mandri. Am avut ceva timp sa ma acomodez, dupa ce am venit sambata aici. Sper sa vina oameni din toata tara. Suportul publicului este foarte important" - Monica Niculescu, la Dolcesport.

Romania va intalni Spania in primul tur din Grupa Mondiala II a Fed Cup, pe 7 si 8 februarie, la Galati. Sorana Carstea nu a fost convocata, in timp ce din echipa Spaniei face parte Garbine Muguruza, locul 24 in ierarhia WTA.

Echipa Romaniei:

Simona Halep (3 WTA), Irina Camelia-Begu (42 WTA), Monica Niculescu (49 WTA), Alexandra Dulgheru (87 WTA). Capitan nejucator este Alina Cercel Tecsor.

Absenta: Sorana Carstea.

Echipa Spaniei: Garbine Muguruza (24 WTA), Silvia Soler-Espinosa (69 WTA), Lara Arruabarena (91 WTA), Anabel Medina Garrigues (446 WTA). Capitan nejucator este Conchita Martinez

Absenta: Carla Suarez Navarro.