Maria Sharapova tine din nou prima pagina a ziarelor, dupa ce a fost atacata inca o data pentru comportamentul sau de pe terenul de tenis. A venit randul Ekaterinei Makarova sa se planga de tertipurile Mariei. "E lipsita de fair-play. Trece constant de bariera de 20 de secunde intre servicii si tipa din ce in ce mai tare", a precizat Makarova.

HotNews.roFoto: Hotnews

Declaratia Makarovei vine dupa eliminarea de la Australian Open, acolo unde a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-2, de Maria Sharapova in semifinale.

In sferturi, Makarova a invins-o pe Simona Halep (6-4, 6-0).

"Maria stie cum sa te faca sa iti pierzi increderea in tine. E frustrant sa o vezi cum trage constant de timp. La un moment dat, pare gata sa serveasca, dupa care face din nou toate miscarile de pregatire. La inceput, nu m-a deranjat acest lucru, dar apoi a inceput sa tipe dupa fiecare punct, de parca ar fi trecut numai prin momente decisive. Iar totul se intampla din ce in ce mai tare.

Nu cred ca se poarta corect si nici nu da dovada de fair-play. Dureaza prea mult pana serveste. Trece constant de bariera de 20 de secunde permisa intre servicii. Comportamentul ei te face sa iti zboare mintea de la tenis" - Ekaterina Makarova, citata tennisworldusa.org.

Un episod asemanator s-a intamplat si pe durata finalei de la Roland Garros. Atunci, Maria a incalcat de multe ori bariera celor 20 de secunde de la serviciu in meciul cu Simona Halep (castigat in trei seturi). In plus, sportiva din Rusia si-a permis sa prelungeasca nejustificat pauza de vestiar pe care o ceruse, fara sa fie avertizata de arbitrul partidei.

Vezi aici rezumatul partidei Sharapova vs Makarova: