Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care "serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv", informeaza ausopen.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

"O stiu pe Makarova. Am jucat de cateva ori impotriva ei. Serveste destul de bine, se misca bine, joaca agresiv. Eu am sansa mea. Cred in sansa mea in turul urmator. Trebuie sa imi impun jocul, sa fiu agresiva si sa servesc bine, ca astazi", a spus Halep, duminica, pentru site-ul oficial al turneului, potrivit Mediafax.

Simona Halep a precizat ca este increzatoare dupa ce a ajuns in sferturile de finala ale Australian Open, mai ales deoarece nu a pierdut niciun set. "Am avut meciuri bune in prima saptamana si sunt foarte bucuroasa ca voi juca in a doua saptamana, ca anul trecut. Aici am inceput sa joc cel mai bun tenis al meu la nivel de Grand Slam. Inseamna mult pentru mine. Am mai multa incredere acum, inaintea sferturilor de finala", a adaugat sportiva romana.

Simona Halep a invins-o, duminica, scor 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a competitiei de Grand Slam.

In faza urmatoare, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10.

Simona Halep a invins-o pe Makarova, cu scorul de 6-1, 7-6 (6), in sferturile de finala ale turneului de la New Haven, editia 2013, castigata de sportiva romana.