Simona Halep a fost in anul 2014 cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, dupa cum informeaza WTA pe site-ul sau oficial. Aflata pe locul trei in ierarhia mondiala, Halep a strans pe wtatennis.com cele mai multe cautari in anul in curs. Sportiva din Romania a fost urmata de Maria Sharapova (locul 2 WTA) si Serena Williams (locul 1 WTA).

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Simona a adunat cele mai multe cautari, devansandu-le pe Maria Sharapova si pe Serena Williams.

De asemenea, Halep se afla pe locul intai si la categoria "cel mai vizionat rezumat video al anului". Este vorba de finala Masters-ului de la Madrid, acolo unde Simona a fost invinsa greu, in finala, de Maria Sharapova.

In plus, Simona Halep a avut si cel mai urmarit schimb de mingi pe site-ul WTA, in 2014, precum si meciul de Grand Slam cel mai urmarit de fani.

Ce program va avea la inceputul lui 2015

Inainte de a participa la Australian Open (primul turneu de Grand Slam al anului), Simona Halep va evolua la turneele WTA de la Shenzhen si Sydney. Numarul trei in ierarhia mondiala, Halep va fi cap de serie numarul unu la cele doua competitii.

Halep va fi favorita numarul unu la Shenzhen, iar apoi va participa la Sydney, acolo unde anul trecut a fost eliminata inca din primul tur de Madison Keys.

Competitia de la Shenzhen se va disputa in perioada 4-10 ianuarie 2014 (premii totale in valoare de 500.000 de dolari), in timp ce turneul de la Sydney va avea loc intre 11 si 16 ianuarie 2015 (premii de 731.000 de dolari).

Australian Open va incepe pe 19 ianuarie si se va incheia pe 31 ianuarie 2015.