Simona Halep a avut cel mai urmarit schimb de mingi din 2014, potrivit site-ului WTA, in meciul cu Kirsten Flipkens (Belgia), la turneul de la Cincinnati, castigat cu 6-4, 6-2 de ocupanta locului 3 in clasamentul mondial.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vezi aici punctul cel mai urmarit castigat de Simona

Clipul in cauza a fost urmarit de aproape 30.000 de ori, de trei de aproape trei ori mai mult ca urmatoarea lovitura, din meciul dintre Venus Williams (SUA) si Angelique Kerber (Germania), la Montreal, scrie Agerpres.

Meciul dintre Halep si Flipkens a fost unul de referinta si din alt punct de vedere, pentru ca inainte cu o zi de partida Simona a urcat pe locul secund in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a unei romance in circuitul profesionist.

Halep mai figureaza in primele cinci schimburi din circuitul WTA, pe pozitia a patra la Hot Shot Of 2014, cu o faza din meciul cu Agnieszka Radwanska, la Indian Wells. Poloneza s-a impus atunci cu 6-3, 6-4.

Podiumul celor mai urmarite lovituri din 2014 a fost completat de o faza din meciul Tvetana Pironkova (Bulgaria) - Petra Kvitova (Cehia), de la Sydney. Top cinci a fost incheiat de o faza din partida care le-a opus pe Ana Ivanovic (Serbia) si Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), la Birmingham.