Simona Halep va lucra cu Victor Ioniță în 2015. Thomas Hogstedt se alătură, ca sfătuitor, pentru Australian Open. Dacă în privința lui Ioniță lucrurile sunt clare, el urmând să fie full-time alături de Simona, aranjamentul cu Thomas Hogstedt implică, pentru început, doar trei turnee, printre care și Australian Open, și nu e încă limpede în ce măsură și până unde se va implica suedezul în pregătirea Simonei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un tip ferm, cu un discurs (în sesiunile de on-court-coaching) relativ asemănător cu cel al lui Sven Groeneveld, adică de natură să o trezească din situația de criză pe jucătoarea sa cu orice preț, Hogstedt este unul dintre antrenorii high-profile din WTA și care, la fel ca și Wim Fissette, are experiența finalelor de Grand Slam.

Suedezul este un adept al jocului ofensiv, agresiv, ceea ce se potrivește cu intențiile deja declarate ale Simonei de a-și adăuga o notă de agresivitate în jocul ei. De asemenea, o altă dimensiune în care Halep și Hogstedt își vor găsi mai ușor un punct comun o reprezintă apetența celor doi pentru testele grele, pentru depășirea obstacolelor cu adevărat provocatoare. Dacă Simona a spus de mai multe ori că îi place să se verifice în fața adversității, Hogstedt a făcut, vom vedea mai jos, un mod de viață din asta.

Citeste aici materialul complet.