Andrei Mlendea (fost antrenor al Simonei Halep) a vorbit despre modalitatea in care a fost anuntat de Simona ca a renuntat la serviciile sale, acesta precizand ca "metoda prin sms" a mers si in cazul sau. "Eram la doua camere de ea, dar am primit un sms. Nu ma asteptam sa procedeze asa", a precizat Mlendea.

Simona Halep, in SingaporeFoto: wtatennis.com

Duminica, la Protv, Simona Halep a vorbit despre despartirea de Wim Fissette. Sportiva a spus ca l-a anuntat pe antrenor printr-un mesaj ca nu vor mai continua colaborarea.

La doar o zi distanta, Andrei Mlendea (fost antrenor al Simonei inainte de Adrian Marcu si Wim Fissette) a vorbit si el despre cum a luat sfarsit colaborarea cu Halep.

"Nu ma asteptam sa procedeze in felul acesta. In dimineata finalei (n.r. de la New Haven - competitie castigata de Simona), am primit un SMS prin care ma informa ca, din acel moment, domnul Marcu este antrenorul ei. Eram la două camere de ea. Asa a procedat. M-a informat ca Marcu va veni in America (n.r. la US Open). I-am mai fost sparring la Beijing si asa s-a incheiat colaborarea. Totul s-a facut cu buna-stiinta a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dansa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi", a declarat Andrei Mlendea pentru ziarulring.ro.

In varsta de 23 de ani, Simona Halep se afla pe locul trei in clasamentul WTA, dupa un 2014 in care a reusit sa joace in finalele de la Madrid (Masters) si Roland Garros. De asemenea, Simona a ajuns si pana in semifinala de la Wimbledon. Toate aceste performante au fost reusite alaturi de antrenorul belgian Wim Fissette.