Simona Halep a anuntat ca renunta la colaborarea cu Wim Fissete si ca-si doreste sa fie antrenata din nou de catre un roman. GSP.ro susine ca favorit sa fie noul antrenorul al numarului 3 mondial pentru 2015 este Daniel Dobre, acesta facind parte si din staff-ul romancei la Turneul Campioanelor de la Singapore.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Eu vreau sa lucrez cu un roman. Ma simt excelent in acest moment, dar acum vreau sa colaborez din nou cu un roman. Strainii au alta mentalitate, as vrea sa fie linga mine un antrenor care gindeste la fel ca mine. Sa aiba dorinta de lupta, dorinta de victorie si sa nu cedeze cind e greu", a explicat Simona Halep la Protv.

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se incheie la finalul acestui an, in urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun si frumos. Ii multumesc si ii doresc succes in continuare", scrie Halep pe contul sau de Facebook.

Fissette, fostul antrenor al lui Kim Clijsters, a inceput colaborarea cu Halep in luna februarie.

Pe 26 octombrie, Fissette a scris pe contul sau de Twitter ca este foarte mandru de ceea ce a reusit Simona in anul 2014. "Multe rezultate grozave si multe momente fericite in echipa. Este timpul pentru vacanta acum", scria el.