In perioada 9-16 noiembrie va avea loc, la Londra, Turneul Campionilor. Trei nume importante au refuzat sa fie rezerve la aceasta competitie: Grigor Dimitrov, Jo-Wilfried Tsonga si Ernests Gulbis. In aceste conditii, organizatorii au apelat la serviciile lui Feliciano Lopez (David Ferrer este prima rezerva).

Turneul CampionilorFoto: atpworldtour

Conform regulamentului, Turneul Campionilor trebuie sa aiba si doua rezerve, jucatori care sa intre in competitie in cazul in care unul din cei opt calificati are o problema de sanatate (se retrage).

Prima rezerva conform clasamentului ATP este David Ferrer, sportiv care a acceptat invitatia organizatorilor. Problemele au aparut insa atunci cand a fost vorba de a doua rezerva. Pe rand, Grigor Dimitrov, Jo-Wilfried Tsona si Ernests Gulbis au refuzat sa fie rezerve.

In aceste conditii, organizatorii l-au convins pe Feliciano Lopez, din Spania.

Turneul de final de an va fi gazduit de "O2" din Londra, iar la competitie vor lua startul urmatorii jucatori: Novak Djokovic, Roger Federer, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Andy Murray, Tomas Berdych, Marin Cilic si Milos Raonic.