Simona Halep a vorbit, intr-o postare pe contul personal de Facebook, despre ultima Turnel Campioanelor, competitie unde a fost invinsa in finala de Serena Williams. "A fost o saptamana de vis. Dupa o perioada dificila, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc", precizat numarul trei din clasamentul WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am terminat un turneu foarte important pentru mine. As fi vrut sa va povestesc mai multe, dar am avut nevoie sa ma concentrez 100% pe ceea ce aveam de facut. A fost un turneu care merita toata atentia mea.

La Singapore am trait o saptamana de vis. Dupa o perioada extrem de dificila, am reusit sa ma regasesc pe teren, mi-am regasit spiritul de lupta, linistea si increderea in joc.

In 2013, am terminat anul cu o victorie. Anul acesta nu am reusit, dar am pierdut in fata numarului 1 mondial, asa ca nu sunt trista, ci foarte bucuroasa pentru rezultatul facut.

A fost un an greu, insa stiu ca anul viitor va fi si mai greu. Imi voi lua o vacanta strict pentru odihna si voi reveni cu multa incredere la pregatirea pentru noul an.

Va multumesc foarte mult pentru sustinere, pentru comentarii si pentru mesaje. Am simtit din plin sustinerea voastra, atat pe teren cat si pe Facebook - si sunt sigura ca fiecare dintre voi a participat la rezultatele mele. Pentru asta va multumesc si va doresc numai lucruri bune!", a declarat Simona Halep, intr-o postare pe Facebook.