Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre meciul pierdut de liderul mondial in fata Simonei Halep, la Turneul Campioanelor (0-6, 2-6). "Nu a fost ea insasi in acea zi si asta i-am spus, i-am spus: ", a precizat antrenorul in varsta de 44 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu a fost ea insasi in acea zi si asta i-am spus, i-am spus: «acest meci nu inseamna nimic, nu ai fost tu pe teren, deci daca joci din nou o sa fie o partida total diferita». Si ea a aratat ca este capabila sa revina cu adevarat de la 0 la 100 dupa doar cateva zile. Dar ea este Serena. Suntem fericiti pentru ca am trecut cu bine ultimele doua provocari (n.r. US Open si Turneul Campioanelor). Este bine ca am incheiat anul astfel", a declarat Patrick Mouratoglou, pentru sport360.com, conform Mediafax.

"Serena este foarte motivata. A scris istorie in tenis tot anul, dar mai sunt destule pagini de completat si cred ca acest lucru este suficient de interesant ca sa o tina motivata. Un alt lucru important este corpul ei, sa-l pastreze sanatos. Dar are o echipa mare in jurul ei si nu sunt ingrijorat deloc de acest lucru. Nu am nicio indoiala ca vom indeplini obiectivele pe care ni le vom stabili pentru anul viitor. Nu ma intereseaza 22 (n.r. - de titluri de grand Slam), ma intereseaza 23. Bineinteles ca te gandesti la asta, dar e totusi destul de departe... 18 este foarte departe de 22 sau de 23, asa ca hai sa o luam pas cu pas si vedem apoi unde ajungem", a conchis Mouratoglou.

In varsta de 44 de ani, Patrick Mouratoglou este nascut din tata grec si mama franceza, iar de-a lungul timpului i-a mai pregatit pe Marcos Baghdatis, Julia Vakulenko, Anastasia Pavliucenkova, Jérémy Chardy, Laura Robson si Grigor Dimitrov.