Serena Williams a castigat pentru a cincea oara Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep in finala (6-3, 6-0). "O felicit pe Simona, este minunat sa vezi un sportiv fair-play ca ea. Sunt fericita ca am castigat", precizat liderul mondial la putin timp dupa terminarea turneului de la Singapore.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Ea a jucat foarte bine, eu nu am avut nimic de pierdut. Am inceput sa joc din ce in ce mai bine si sa-mi intre loviturile. Acum doua zile am pierdut, stiam ca poate juca foarte bine. Am facut tot ce a trebuit ca s-o inving. Sunt foarte fericita ca am castigat din nou. O felicit pe Simona, este minunat sa vezi un sportiv fair-play ca ea. Ii multumesc Simonei ca am ajuns aici si ca m-a facut o jucatoare mai buna", a declarat Serena Williams.

Simona Halep nu a putut reedita in fata Serenei Williams evolutia fantastica din faza grupelor, jucatoarea noastra fiind coplesita de adversara in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Usor tematoare in fata gandului ca ar putea sa o invinga de doua ori in doar cateva zile pe Serena, Halep nu a putut fi agresiva, a gresit mult chiar si cu backhandul, a avut picioarele "grele", iar Williams a castigat lejer in doua seturi, scor 6-3, 6-0 (dupa o ora si noua minute).