Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie (6-2, 6-2). "Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata", a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Sunt foarte fericita sa fiu in finala, nu ma asteptam la startul competitiei. Am muncit mult pentru a juca cel mai bun tenis al meu, am facut un meci perfect. Agnieszka este o jucatoarea minunata, una dintre cele mai bune. Ma simt fantastic, le multumesc celor din tribune pentru sprijin. Stiam ca trebuie sa ma misc mult, sa gasesc liniile pentru a putea sa o bat pe Radwanska. Totul a mers perfect si ma bucur de tenisul pe care l-am jucat pana acum la turneu. Va fi un meci nou cu Serena, dar sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata maine (n.r. in finala Turneului Campioanelor), a declarat Simona Halep la putin timp dupa terminarea meciului cu Agnieszka Radwanska.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a evoluat precum pe PlayStation in meciul cu Agnieszka Radwanska. Jucatoarea din Polonia a fost simpla spectatoare in fata loviturilor senzationale ale Simonei (6-2, 6-2, dupa doar o ora si sapte minute). In marea finala a turneului la care au participat cele mai bune opt jucatoare din lume, Halep va da inca o data piept cu Serena Williams (sportiva pe care a invins-o cu 6-0, 6-2 in faza grupelor).