Serena Williams (numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki (locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setului decisiv. Daneza a salvat trei mingi de meci, dar pana la urma s-a recunoscut invinsa (8-6 in tie-break).

HotNews.roFoto: Hotnews

Serena Williams - Caroline Wozniacki 2-6, 6-3, 7-6(6)

Caroline a condus ostilitatile in primul set, a servit bine, a plimbat-o pe Serena pe tot terenul si s-a impus cu 6-2. Liderul mondial parea sa aiba o noua zi precum cea in care a fost umilita de Simona Halep.

Serena si-a regasit insa ritmul in setul doi, a lovit naprasnic cu backhand-ul si cu mult efect cu forehand-ul. Williams s-a impus cu 6-3, iar semifinala era trimisa in decisiv.

In setul trei, s-a mers cap la cap pana la 4-4, moment in care Wozniacki a reusit break-ul si a servit pentru meci. Serena a fost insa puternica si a bifat rebreak-ul. Prima minge de meci a aparut la 6-5 in favoarea Serenei, insa Wozniacki a salvat-o.

In tie-break, Caro a condus cu 4-1, dar a comis doua erori nefortate, iar scorul s-a intors in favoarea Serenei. Williams a facut 6-4, Wozniacki a mai salvat doua mingi de meci, dar pana la urma a fost invinsa cu 8-6. Meciul a durat doua ore si 13 minute.

In urma acestui rezultat, Serena Williams conduce cu 10-1 la meciurile directe cu Caroline Wozniacki, buna sa prietena.