Fosta jucatoare de tenis Chris Evert a scris, vineri, pe Twitter, ca Serena Williams ar trebui sa o invite la cina pe Simona Halep, dupa ce ocupanta locului 1 WTA a reusit sa acceada in semifinalele Turneului Campioanelor datorita romancei, transmite Mediafax.

"Cred ca Serena Williams ar trebui s-o scoata la cina pe Simona Halep, iar Agnieszka Radwanska pe Caroline Wozniacki; pentru ca le-au tinut in 'viata'!", a scris Evert.

De asemenea, cotidianul L'Equipe a notat ca Serena Williams a ajuns in semifinalele Mastersului de la Singapore datorita Simonei Halep, in timp ce presa italiana precizeaza ca "Halep o salveaza pe Williams".

Caroline Wozniacki a afirmat, dupa ce a invins-o pe Petra Kvitova si a permis calificarea Agnieskai Radwanska in semifinale, ca poloneza i-a promis ca o va duce la cumparaturi daca va castiga meciul cu sportiva ceha: "Sper ca se va tine de promisiune. Imi datoreaza o geanta", a afirmat sportiva daneza.

Simona Halep a castigat un set in meciul cu Ana Ivanovici, echivalent cu eliminarea sportivei sarbe si calificarea liderului WTA, Serena Williams, in semifinalele Turneului Campioanelor, faza in care americanca o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki.