"Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea", a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

HotNews.roFoto: Hotnews

Victoria Simonei Halep de azi e incredibilă și din punct de vedere statistic, pentru că reprezintă o premieră în cariera americancei. Serena, care nu mai pierduse un set la zero de anul trecut, de la Madrid, a mai pățit o singură dată în carieră ceva similar cu rezultatul de azi: cu alte cuvinte, s-a întâmplat o singură dată ca Serena să piardă un meci în care să nu câștige mai mult de două game-uri: se întâmpla acum 16 ani, pe când americanca avea 16 ani!

La câteva minute după finalul incredibilului meci câștigat de Simona Halep cu 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor, numărul 1 mondial Serena Williams s-a și prezentat la conferința de presă. A început prin a-i da credit româncei:

"Cred că ea a jucat foarte bine, să fiu sinceră. Personal, n-am văzut-o niciodată jucând așa. Niciodată. Dar, evident, n-a avut nimic de pierdut așa că a lovit fiecare minge. A făcut un meci foarte, foarte bun. Ea a servit mult mai bine azi decât o văzusem. Am văzut-o de multe ori jucând, dar nu ca azi. Bune servicii, și pe primul, și pe al doilea. A lovit lovituri direct câștigătoare, ceea ce nu-i jocul ei obișnuit, dar trebuie să te ridici la înălțimea momentului, ceea ce ea a făcut, eu nu."

Citeste restul materialului pe Treizecizero.ro