Presa internationala a comentat pe larg victoria Simonei Halep in fata Serenei Williams (6-0, 6-2), de la Turneul Campioanelor. "Serena a fost umilita, suferind una din cele mai grele infrangeri din cariera", se precieaza in legatura cu meciul disputat miercuri la Singapore.

Simona HalepFoto: Andrei Alex. Moise/ HotNews.ro

"Numarul 1 mondial Serena Williams a suferit una dintre cele mai grele înfrângeri din lunga şi ilustra sa cariera, fiind umilita, miercuri, cu scorul 6-0, 6-2 de românca Simona Halep la Turneul Campioanelor. De 18 ori triumfatoare la turneele de Grand Slam, Williams a câştigat doar noua puncte în setul inaugural. Câştigatoarea ultimelor doua Turnee ale Campioanelor, care avea 16 victorii la rând în aceasta competiţie, a servit şapte duble greşeli şi s-a chinuit sa-şi gaseasca ritmul, în timp ce numarul 4 mondial a obţinut prima sa victorie împotriva americancei de 33 de ani" - iol.co.za.

"Mare surpriza la Finalele WTA, dupa ce Williams a fost demolata cu 0-6, 2-6 de Halep. Turneul Campioanelor a fost martorul unei mari surprize miercuri, dupa ce numarul 1 Serena Williams a suferit o infrangere rara, scor 0-6, 2-6, in fata unei sclipitoare Simona Halep. In timp ce inaintea turneului erau ingrijorari asupra starii de sanatate a lui Williams, nimeni nu ar fi putut anticipa cat de rau va juca americanca impotriva adversarei din Romania, care nu o invinsese in precedentele trei intalniri" - Straits Times.

"Romanca a fost perfecta in faza defensiva si a fost ajutata de numeroasele erori nefortate ale Serenei, peste 30, plus sapte duble greseli. In putin mai mult de o ora de joc, Simona Halep si-a asigurat practic calificarea in semifinale prin cea mai importanta victorie din cariera ei. Aceasta victorie arata cu adevarat cresterea din ultimii ani a jucatoarei din Constanta" - Tennisworlditalia.com.

"O noua surpriza la Singapore, Halep o bate pe Serena" - Gazzetta dello Sport.

"SuperHalep o domina pe Serena Williams. Calificarea este la un pas" - livetennis.it.

"Serena Williams, devorata de Halep. Senzationala Simona Halep a terminat repede cu Serena Williams, aceasta fiind prima infrangere a americancei la Turneul Campioanelor din 2008. Ultima infrangere a Serenei Williams in care a castigat doar doua ghemuri a avut loc cand ea avea 16 ani, fiind invinsa de Joanette Kruger din Africa de Sud, 6-1, 6-1, la Oklahoma City" - Eurosport.fr, conform Mediafax.