​Numarul unu mondial la tenis feminin, americanca Serena Williams a postat pe contul sau de Twitter un scurt mesaj dupa ce a pierdut fara drept de apel in fata romancei Simona Halep (6-0, 6-2). "Pe scurt, Simona a jucat grozav. Buna treaba si mult succes!", a spus Williams care nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013.

Serena WilliamsFoto: wtatennis.com

"Pe scurt, Simona a jucat grozav. Buna treaba si mult succes!", a scris Williams pe Twitter.

Ultima data cand Serena a piedut un set la zero a fost in mai 2013 (in fata jucatoarei Anabel Medina Garrigues, la Madrid).

Simona Halep a invins-o miercuri in doua seturi 6-0, 6-2 pe numarul unu mondial, americanca Serena Williams in a doua etapa din grupa Rosie a turneului Campioanelor de la Singapore.

Halep a obtinut astfel a doua victorie a sa din tot atatea meciuri in grupa, dupa ce luni a trecut tot in doua seturi de canadianca Eugenie Bouchard. Halep va disputa urmatorul meci din grupa Rosie contra sarboaicei Ana Ivanovici.

"E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes", a declarat Halep dupa meci.