Luni incepe, in Singapore Sports Hub, "Perla Coroanei" WTA, evenimentul desemnat sa inchida un an spectaculos in circuitul feminin. Pentru romani a fost un an de tinut minte, anul in care Simona Halep a depasit borna dupa borna si ne-a saltat in elita tenisului mondial, tragand la cote nemaiintalnite in ultimele decenii interesul pentru acest sport in Romania.

Dar 2014 n-a fost captivant numai din acest motiv. Efervescenta din Top 10, vulnerabilitatile aratate de Serena Williams dupa doi ani de dominatie coplesitoare, revenirea in forta a Mariei Sharapova, diversitatea din turneele de Grand Slam, unul dintre rarele sezoane cu opt finaliste diferite si numarul mare de meciuri bune - toate astea au mentinut interesul ridicat in jurul circuitului feminin. Ceea ce, indirect, se reflecta si asupra Turneului Campioanelor.

Darren Cahill este una dintre cele mai placute voci si, in acelasi timp, printre cele mai respectate opinii din lumea tenisului. Antrenorul si analistul australian a discutat despre cele mai ofertante intrigi ale turneului, vorbind pe larg si despre Simona Halep. Despre ea are numai cuvinte de lauda si in privinta careia isi mentine optimismul in ceea ce priveste sezoanele urmatoare.

Cahill a surprins in cuvinte putine esentialul, adica aproape tot ce face acest turneu spectaculos si care sunt mizele puse in joc.

Citeste, in continuarea articolului de pe Treizecizero, toate argumentele despre Simona si toate intrigile interesante propuse de Turneul Campioanelor.