Intre 20 si 26 octombrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care vor lua parte cele mai bune opt jucatoare din lume. Printre ele se va afla si Simona Halep. "Ma simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot si voi incerca sa ma bucur de tenis", a precizat Halep la plecarea spre Singapore.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

S-a recuperat dupa accidentare

"Ma simt foarte bine, m-am recuperat, am facut tratament zilnic, ceea ce mi-a prins foarte bine si acum m-am antrenat full, nu am avut dureri, sunt pregatita si astept cu nerabdare sa ajung acolo. Am emotii normale pentru ca merg la un turneu si am emotii intotdeauna, dar sunt emotii pozitive, mi-am dorit foarte mult anul acesta sa ajung la acest turneu, asa ca voi incerca sa ma bucur total pentru participarea mea acolo si sa dau tot ce pot" - Simona Halep, citata de Digisport.

Nu o intereseaza locul din clasamentul WTA

"Pentru mine nu este o chestiune foarte importanta locul pe care ma aflu in clasament, imi place doar sa joc, sa castig meciuri cat mai multe si sa castig si titluri daca se poate. Clasamentul nu cred ca va conta atat de mult cat conteaza jocul pe care il faci in timpul unui meci si ce poti sa faci la un anumit turneu" - Simona Halep.

Simona Halep se afla in acest moment pe locul trei in ierarhia WTA, dar va ajunge pe patru incepand de saptamana viitoare (va fi depasita de Petra Kvitova).

Jucatoarea din Romania s-a recuperat dupa accidentarea la coapsa pe care a suferit-o in timpul turneului de la Beijing.

Turneul Campioanelor de la Singapore se va disputa in perioada 20-26 octombrie, competitia fiind dotata cu premii totale in valoare de 6,5 milioane de dolari. Suprafata de joc va fi hard. De-a lungul timpului, turneul a fost organizat de orase precum Los Angeles, New York, Oakland, Munchen, Madrid, Doha si Istanbul.

Cele opt participante sunt Serena Williams, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Simona Halep, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovic si Caroline Wozniacki.