Prezenta la "Arenele BNR" unde a asistat, vineri, la meciul de Cupa Davis dintre Romania si Suedia, Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada. "Dupa US Open, nu am luat pauza, m-am antrenat in continuare. Voi participa la doua turnee pregatitoare pentru Singapore", a precizat numarul doi din clasamentul WTA.

Simona Halep la US OpenFoto: usopen.org

"Dupa US Open nu am luat pauza, m-am antrenat. Am avut doar doua zile in week-end libere. In rest ma simt bine fizic si ma pregatesc pentru urmatorul turneu. Sunt doua turnee, voi da tot ce pot, ca intotdeauna, si voi vedea ce pot face acolo. Vor fi doua turnee grele, dar asa e mereu. E o pregatire pentru Singapore, dar mai intai vreau sa ma gandesc la primele turnee si abia apoi la Singapore. Nu am stiut ca sunt patru saptamani de cand sunt pe locul doi, dar este bine si sper sa mai stau acolo si sa ma mentin cat pot de mult", a spus Simona Halep, citata de Mediafax.

Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor, editia cu numarul 44 urmand sa se desfasoare la Singapore, in luna octombrie.

Turneul Campioanelor reuneste cele mai bune opt jucatoare si cele mai bune opt perechi de dublu in anul in curs. Competitia este dotata cu premii in valoare de 6,5 milioane de dolari.

Ultima sportiva din Romania care a participat la Turneul Campioanelor a fost Irina Spirlea, care a ajuns in semifinale in anul 1998, cand a fost eliminata de Martina Hingis.